About Me

Find me on Facebook | Follow me on Twitter | Send me an email  
roddy-bg My name is Radostina Georgieva, "Roddy".
I live in California.
I enjoy travelling, reading books, listening to music, going to the movies.
I am constantly looking for ways to challenge myself, learn, and grow.

Navigation

My Websites

Мартин Карбовски измисля формула и изчислява секс-индексите на основните професии, стигайки до познатия извод, че за да изкараш гот в тоя скапан живот, трябва да си политик. Или поне журналист

ЗДРАВЕЙТЕ, МИЛИ ДЕЦА! Един от най-тъпите въпроси към подрастващия гражданин (наред с "кого обичаш повече: мама или татко?") е въпросът "какъв ще станеш, като пораснеш?" И докато истинският детски отговор на това кого обичаш повече е прост - "не мога да ги понасям и двамата", то да се самоопределиш професионално на тази възраст е малко по-трудно. Децата искат големи неща - пожарникар, парашутист, космонавт, бандит, кечист или докторка. Но всъщност единственото, което искат, е да пораснат и да видят сметката на всички, които са ги тормозили като малки.

ДЕТЕТО-КОЕТО-ПОИСКА-ДА-СТАНЕ- КОТЛОН Познавам едно дете, чиято присъща детска интелигентност понякога се свива зад желанието му да стане котлон, когато порасне. На въпроса защо му е да става котлон, детето отговаря, че котлонът е нещо, което може да те опари, освен това може да ти падне на крака. Без никаква шега, покрай неосъзнатия войнстващ прагматизъм в това желание, човек може да припадне от силата на кристализиралата човешка мъдрост. Котлонът е център на Неразбираемата Вселена, излишно горещото място, направено с едничката цел от него да те заболи - само и само да се научиш повече да не пипаш там. Никой, ама никой на този свят не би се сетил да пипне горещ котлон, ако котлонът не съществуваше. Значи, разсъждаваше детето, котлонът е там, защото някой иска да ми прави номера - хем иска да го пипна, хем иска да ме накаже за това. Усещате ли екзистенциалния детски ужас? С всеки изминал ден детето расте и същият този ужас се усилва. В този смисъл Детето-Което-Иска-Да-Стане-Котлон е симптоматичен случай - когато порасне, то ще си го върне на света и хората тъпкано, ще им разкаже играта, ще накара майката на тази Вселена на пропищи. Само веднъж да порасна, крещи това дете, и ще престанате да забравяте включени шибаните котлони в тази къща!

НОМЕРЪТ НА ВСЕЛЕНАТА Има начин да си отмъстиш. Когато пораснеш, забравяш за Вселената, защото тя е организирана просто, с две възможности пред теб. Две шибани възможности за реализация - Сексуална и Професионална, или още по-точно - Лична и Социална. Тогава въпросът на битието се свежда само до едно-единствено - коя е онази професия, която ще ти позволи да си отмъстиш на света, докато чукаш?! Ето за това става дума. Затова не се чудете повече какво съм искал да кажа с котлона от по-горе: искам да кажа, че отговорът на "какъв искам да стана като порасна" зависи само от две неща - детското желание за мъст и порасналото желание за секс. Именно на този принцип е организирана Вселената - избери си професия, която ще те задоволи. В този смисъл профилът на порасналото дете, което иска да стане котлон, вече не е толкова невинен. От това дете котлон със сигурност няма да излезе, но ще излезе примерно добър и ценен готвач-хомосексуалист, който ще обича да чука стажантите си върху иноксовата печка. Човек, намерил професионалната и сексуалната си реализация. Това е то номерът на Вселената - тя други номера няма, а и не й трябват.

ПРОФЕСИИ, СЕКСУАЛНОСТ, ИНДЕКС А сега, мили деца, забравете за човешката философия и тъпите си мечти. Вие, скъпи мои, вече сте (поне) на четиринайсет и ви се случват две неща: а) Мастурбирате - революционно, незабавно, отчаяно б) Майка ви крещи на вратата, че трябва да се реализирате професионално в тоя живот. На пръв поглед между а) и б) няма нищо общо. Но не е така - майките трябва да бъдат слушани, ако искате да престанате най-сетне с тази мастурбация и да захванете нормален, професионално полов живот. Докато тя си крещи, вие вече трябва да сте се досетили - след като обичате секса, бъдещата ви професия не бива да му пречи. Отворете справочника на висшите учебни заведения, без значение на коя страница. Попадате на различни професии - примерно "маркшайдер". Не е нужно да знаете какво точно е това - нещо свързано с мини, шисти, хвост и силикоза. Никакво ебане, ама никакво просто. Животът обаче е въпрос на планиране - от вас маркшайдери няма да стане, сигурен съм, въпреки повишеното търсене на такива специалисти. Разлистете справочника по-нататък - пише "гинекология". Може би си мислите вече, че това е вашият шанс - цял живот заровен до шията между женски бедра, осем часа на ден. Лъжете се, мили деца - гинекологът чука толкова, колкото кварталният ви монтьор може да бъде сравнен с пичовете в бокса на Ферари. Отгоре на това все се получава така, че някой гинеколог отива в затвора - за убийство на случайна малолетна циганка. Просто към някой гинеколог в почивния му ден все се случва да се приближи някое нещастно, тъмнокожо девойче и да му каже следната предсмъртна фраза: "Бате, дай два лева да видиш путка!" Не на него! Само това не на него! Мисля, че ме разбирате вече, мили деца - всяка професия си има свой сексуален индекс. Справочниците бъкат от кви ли не начини и формули да пресметнете бал, за да си изберете професия. Забравете тези формули! Изберете си професия по един нов начин - ние ще ви предложим формула и индекс на секса във всяка една. Защото животът е низ от желания, възможности и обстоятелства. Тези три неща, обвързани в проста формула, дават разковничето какво искате да вземете от този свят - стига да имате ерекция и удобно бюро в офиса през обедната почивка. Ето я и формулата на Професионалния Секс-Индекс:

ПСИ = ЖЕБАНИЕ х ВЪЗМОЖНОСТИ ПРЕЧЕЩИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

В нея умножимото "Жебание" представлява елементарното желание за ебане в този живот - или поне демонстрираното. Множителят "Възможности" е ясен като всеки множител - това е цифрата колко жени (мъже) на ден срещаш по коридора на работното място. "Пречещите обстоятелства" обаче са делител - няма начин да го направиш с жена, ако примерно си на военен кораб. Така с тази формула е ясно защо гинекологът няма да чука много в тази професия. Да, по шестобалната система неговите възможности и обстоятелства явно са пълно шест, но от непрекъснатото ровене из вселенските путки неговото жебание просто изчезва:

Гинеколог ПСИ = 0 х 6 = 0 6

Пак по шестобалната система, при маркшайдера и миньора е същото, но по друг начин - миньорът има жебание 6, но възможностите му са нула, защото долу в мината рядко се срещат жени (ако се срещат, те са с гумени ботуши и ватенки, което не е за аматьори). За обстоятелствата пишем 1, защото долу в мината все ще се намери някой да палне цигарка в галерия с гризу, след което сексът става твърде горещ и нерядко се проваля.

Миньор ПСИ = 6 х 0 = 0 1

Сега ясно ли ви е? Толкова е просто - за да сте щастливи, изберете професия с висок ПСИ. Това правят и повечето интелигентни хора - сещат се навреме, че за професиите с висок ПСИ трябва образование. Именно заради ПСИ професиите в обществото често се схващат като "мъжки" и "женски". "Мъжка" е тази професия, в която можеш да си наемеш секретарка - това е професията "Шеф на Кво-Да-Е". "Женска" професия е секретарската - жената е там, където мъжете се нуждаят от нея. На същия принцип е масажистът - той пък е там, където ходи целулитът.

НЯКОИ ПСИ ПО ПРОФЕСИИ (шестобална система) Къде пада голямото професионално ебане? Сетете се сами - обикновено там, където обстоятелствата, които пречат, са постоянна ниска величина, примерно 2. За сметка на това обаче възможностите трябва да са големи. Най-голямото ебане впрочем пада там, където професиите са силно феминизирани. Чуден пример е самата журналистика - там работят предимно 19-26 годишни момичета. Смятайте сами:

Журналист ПСИ = 6 х 6 = 18 2

Огромен индекс - осемнайсет. Това трябва да ви говори много. Можеше и повече да е, но има и едно обстоятелство в повече - ако чукаш много в журналистиката, някой ден някой(я) може да напише за това и да се прецакаш. Затова, ако ще ставате журналист(к)и - чукайте се добре, за да не ви излезе лошо име. Не е същото ако си ватман - обстоятелството, че седиш по цял ден и връткаш ръчката, не прави нещата много сексуални, въпреки че и ватманската професия е феминизирана. Индексът на ватмана е към 3-4, защото секс може да се прави само в депото, а обстоятелството, че караш трамвай пред много хора, при мнозина ватмани пречи на ерекцията. Друг интересен про-секс пример е преподавателят в университета. Възможностите там са пълно шест - пълно е с неориентирани девойки. Обстоятелствата са постоянни - дори не трябва да си млад, за да стане ясно, че индексът на университетското преподаване може да се окаже по-висок и от този на журналистиката. Защото при чукането учител-студентка тайната остава наистина тайна. Поради това се предполага, че индексът на един асистент във Факултета по журналистика е доста висок - към 20-25, стига асистентът да не е хомосексуалист или изгарящ от желание да стане шеф на НСРТ.

В артистичните среди ПСИ е изключително висок. Корелацията режисьор-актриса почти удря тавана на максималния индекс - 36. Просто в професията на актрисата е заложено обстоятелството да търси роля и възможността да я получи, ако на режисьора му стане. Изключително приятна професия (тази на режисьора имам предвид), защото актрисите по тази или по друга причина ги избират по красота - какво повече може да иска човек от индекса на професията си. Не е изяснена още причината, но статистиката настоява, че зъботехниците също чукат доста на работното си място. Формулата не се отнася обаче до дизайнерската професия - тя не работи правилно. При модните дизайнери все някак става така, че въпреки страшно многото полуголи пички на едно място, дизайнерът си хваща приятелка, която примерно се казва Иван. Така на двамата ви излиза малко скандално име, което след време можете да превърнете в малка фирма за бутикови облекла. Индексът на професии, в които мирише на грес и ръжда, придружени от прах и винкели, със сигурност е много нисък. Митът, че на всяко пристанище моряците имат по едно момиче, е все едно да кажем, че шафнерката на пътническия влак би могла да има по едно дете на всяка жп-гара. Таксиметровите шофьори и полицаите също щяха да имат нищожен индекс, ако нямаше закъсали проститутки по нощите. Един от най-ниските ПСИ имат селскостопанските работници - комбайнери, трактористи, ветеринари и оператори на млеконадойни машини. В дъното на таблицата с най-нищожен индекс са гробарите (логично) и, незнайно защо, цвеклопроизводителите.

НАЙ-ВИСОКИЯТ ПСИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА Стопроцентовият индекс, скъпи деца - 36, се държи от една-единствена професия, която никога не признава първенството си в дисциплината "чукане по професии". Знаете - за да чукаш, трябва да имаш (освен горния индекс) и две дребни нещица: власт и пари. А, и хубав, поне що-годе хубав костюм. А, и служебен шофьор. А-а, и кола, взета за малко от тъпите данъкоплатци. О-о, и да те дават често по телевизията в прайм тайма. У-ух, и майки да ти поднасят децата си, за да ги подържиш пред фотообективите. Това е то, милички дечица - може да пораснете и оплешивеете, може да оглупеете, да бъдете зли или необикновено дебели, дори може да не ви се чука въобще, но ако пораснете и станете политици - ето тогава вече чукането на вашия живот е осигурено поне за един мандат. Минете покрай който и да е парламент по света и ще видите как отстрани дискретно полюляват задничетата си хиляди и хиляди момичета от всевъзможен калибър, които искат да се докоснат до властта и парите. Да се отъркат в тях, да сложат в устата си властта и парите, да си ги въведат отпред, после отзад, после пак отпред. До тях се полюляват също така и стотици момчета от различен калибър, които също искат да си сложат властта и парите отзад и в устата - отпред те просто не могат да си я сложат и затова умират от яд. Станете политици, мили деца, за да си отебете завинаги. Секретарки и любовници, съветници и почитатели, електорати и пресаташета, стажантки и актриси, охранители и журналистки, журналистки, журналистки. Огледайте жената, която спи до вас, попитайте дали е чукала лидер на етническа партия или поне шефа на земеделската комисия в Парламента. Тя ще се извърне разрошена и сънливо ще ви попита - откъде знаеш?! Знам, кажете й, как да не знам - нали и аз съм го чукал. Много се ебе в политиката - точно там, където най-малко се говори за ебане. Това е едно от нещата, заради които децата бързат да пораснат. И когато пораснат, разбират, че в огромната си част и хубавото, и лошото чукане е обсебено от политиката. И въпреки че са пораснали, въпреки че вече не мечтаят, хората - точно като детето, което иска да стане котлон - променят намерението си и стават депутати. Влезте в политиката, мили деца - и побързайте. Сатисфакшън гарантийд